Door: NU.cw
|
21 januari 2022

Het Tumbafestival gaat dit jaar definitief niet door. Dat kondigde organisator Asosiashon Di Musiko Di Korsou (AMAK) donderdag aan. Er komt ook geen speciale show die te zien is op tv. Het is het tweede jaar op rij dat de organisatie een streep door het festival zet vanwege de coronasituatie.

Manfred ‘Feko’ Gomez van AMAK betreurt de situatie enorm. “Het heeft naast financiële gevolgen ook emotionele gevolgen”, stelt Gomez. “Het Tumbafestival vindt ieder jaar plaats en dat moet het volk nu alweer missen.”

Een tv show is volgens Gomez niet haalbaar. Vanwege de coronamaatregelen, waaronder de avondklok, is er niet genoeg tijd om te oefenen. “Het is simpelweg niet haalbaar. De situatie is erg vervelend maar we zitten met een pandemie. Zolang de cijfers niet dalen kunnen we niks.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram