Door: NU.cw
|
20 januari 2022

Premier Gilmar ‘Pik’ Pisas (MFK) en staatssecretaris Alexandra van Huffelen (D66) van Koninkrijksrelaties en Digitalisering hebben elkaar vanmorgen digitaal ontmoet. Sinds het aantreden van Van Huffelen had zij enkel telefonisch contact met Pisas.

Naast de premier waren ook vicepremier Ruthmilda Larmonie (PNP), minister Javier Silvania (MFK) van Financiën en de gevolmachtigde minister Carlson Manuel (MFK) aanwezig bij de virtuele vergadering. Tijdens de meeting werden de teams aan elkaar voorgesteld en ‘werd een transparante manier van communiceren voorop gesteld’.

Er is onder meer gesproken over de laatste ontwikkelingen rondom Covid-19, de Rijksministerraad en over de ideeën en wensen wat betreft het Landspakket. Deze maand zal verder worden gesproken over deze punten om tot een overeenstemming te komen voor de Rijksministerraad op vier februari.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram