donderdag 8 juni 2023 07:18
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
20 januari 2022

Veel mensen in Nederland maken zich zorgen om de klimaatcrisis. Maar hoe zit het met onze Caribische eilanden? Houden mensen hier zich bezig met klimaatverandering? En wat merken we ervan? NPO verslaggever John Samson neemt jou mee op reis in de Podcast De Vergeten Klimaatcrisis. 

Op het platte Bonaire zien we boven en onder de zee al wat verandering. Wat doet de hitte met mensen, kinderen en toeristen op Aruba? Waarom vervuilen veel mensen hun ‘dushi’ Curaçao eigenlijk? En Saba... wat staat het enige regenwoud van Nederland te wachten? 

Op Sint Eustatius dreigen de effecten van klimaatverandering in een versnelling terecht te komen door geiten. En Sint Maarten werd in 2017 door verwoest door orkaan Irma. Nog steeds wachten ouderen op de reparatie van hun huis.

Luister de podcasts hier.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram