vrijdag 31 maart 2023 13:27
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
20 januari 2022

De contouren van Sandals Royal Curaçao zijn zichtbaar. Op 14 april aanstaande opent het luxe all-inclusive resort zijn deuren. Aannemer Bouw. Partners Curaçao plaatste onlangs deze plaatjes op sociale media, waarop de vorderingen van de bouw duidelijk te zien zijn.

Het resort biedt 351-luxe kamers en suites. De Awa Seaside Butler Bungalows en Kurason Island Poolside Butler Bungalows zijn de nieuwste toevoeging aan het kameraanbod van de hotelketen.

Behalve genieten aan het zwembad of het strand kunnen gasten straks ook wandelen, fietsen en romantisch picknicken op het enorme landgoed. Sandals heeft 72 miljoen dollar geïnvesteerd in het 'Sandalization'-proces van het voormalige Santa Barbara Resort.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram