woensdag 22 maart 2023 05:43
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
18 januari 2022

Een automobilist en een bijrijder zijn gisteravond verongelukt bij een ernstig ongeval op de Weg naar Westpunt ter hoogte van Wacawa. De slachtoffers werden geraakt door een chauffeur die naar de linkerbaan moest uitwijken voor zijn voorligger en daarbij frontaal tegen hen botste.

Dat meldt de politie. Het ongeval gebeurde rond 20.17 uur. Uit het onderzoek van de politie blijkt dat twee pick-ups in de richting van Westpunt reden. Plotseling reed de voorligger van de weg af. Om een botsing te voorkomen besloot de bestuurder van de achterliggende pick-up om de linkerbaan op te rijden. Bij deze manoeuvre botste hij frontaal tegen de mini bestelwagen die vanuit Westpunt kwam.

Zowel de chauffeur van de mini bestelwagen als de bijrijder hebben het ongeluk niet overleefd. Ze zijn ter plekke overleden.

De twee inzittenden van de pick-up die het ongeluk veroorzaakten zijn er met lichte letsel vanaf gekomen. Beiden zijn per ambulance naar de spoedeisende hulp gebracht. Ook de automobilist die deels in de mondi belandde had oppervlakkige verwondingen die ter plekke medisch zijn verzorgd.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram