zaterdag 24 september 2022 11:46
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
18 januari 2022

Het aantal coronabesmettingen op Curaçao is voor het eerst sinds lange tijd gedaald. De laatste keer dat er meer mensen uit isolatie mochten dan dat er positieve tests werden gemeld, was op dertien december 2021.

Het Curaçao Medical Center (CMC) heeft vandaag één coronapatiënt opgenomen. Er liggen momenteel 54 mensen met Covid-19 in het ziekenhuis, waarvan dertien op de intensive care. Eén persoon overleed thuis aan de gevolgen van het virus.

427 personen testten positief. Er werden in totaal 2.590 tests afgenomen. 42 besmettingen waren afkomstig uit het buitenland. Eén positieve testuitslag bleek achteraf niet te kloppen, dit is aangepast in de cijfers.

Voor het eerst sinds ruim een maand mochten er meer mensen uit isolatie dan het aantal positieve tests dat werd gemeld. 828 personen werden genezen verklaard. Het aantal actieve gevallen daalt daarmee naar 11.562.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram