woensdag 7 juni 2023 22:57
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
17 januari 2022

De politie nam vorige week twee voertuigen in beslag van bestuurders die zich schuldig maakten aan ‘feveren’. Een auto heeft de politie naar aanleiding van de ingestuurde video’s van fever-evenementen in beslag genomen. Het voertuig was herkenbaar in beeld.  

De andere auto werd vrijdagavond in beslag genomen. De bestuurder was bij Plaza Mundo Merced aan het stunt rijden. De chauffeur kreeg bovendien een boete.

Bij de verkeerscontrole van 14 december deelde de politie 21 boetes uit voor het rijden door rood licht. Verder noteerde de politie 24 andere verkeersovertredingen. Alle bestuurders kregen een proces-verbaal. De politie heeft in totaal 113 voertuigen gecontroleerd.

Zoals aangekondigd treedt de politie hard op bij feveren op de openbare weg. Ook wil het ministerie van Justitie via het Openbaar Ministerie (OM) de voertuigen afstaan aan de staat. Zodra dit verzoek wordt gehonoreerd, beslist de staat wat er met de auto’s gebeurt. In de meeste gevallen worden ze vernietigd. Op deze manier worden ze definitief uit de roulatie gehaald.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram