woensdag 22 maart 2023 05:42
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
17 januari 2022

Minister-president Gilmar ‘Pik’ Pisas (MFK) heeft vanmorgen een spoedvergadering met het crisisteam. Daardoor gaat de Statenvergadering met als thema dekolonisatie niet door. Dat meldt de griffier van de Staten.

Vandaag zou het parlement om negen uur ’s ochtends bijeenkomen om over het dekolonisatieproces te vergaderen. De vergadering is aangevraagd door parlementariërs Rennox Calmes (Trabou pa Kòrsou), Michelangelo ‘Lo’ Martines (KEM) en Gilbert Doran (MFK).

Curaçao telt momenteel 11.825 actieve coronagevallen. Het hoogste aantal ooit. 47 coronapatiënten liggen in het Curaçao Medical Center (CMC), waarvan dertien op de intensive careafdeling. Tot en met gisteren zijn er 206 personen aan het virus overleden. Om het aantal besmettingen in te dammen zullen er hoogstwaarschijnlijk strengere maatregelen genomen worden. Een van de mogelijke maatregelen is het vervroegen van de avondklok.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram