Door: NU.cw
17 januari 2022

Het multidisciplinair team heeft dit weekend elf boetes uitgedeeld aan bedrijven die zich niet aan de coronamaatregelen hielden. Een onderneming moest zijn deuren sluiten. In totaal bezocht het team 47 ondernemingen.  

Een entertainmentband trad gisteren zonder vergunning op bij Las Finas in Groot Kwartier. Doordat het restaurant zich niet aan de Covid-19-maatregelen hield werd de zaak zondagavond gesloten. Strandclub Wet & Wild kreeg twee boetes omdat de bartenders geen mondkapjes droegen.

Verder maakte het team duidelijk aan cliënten van Mei Mei Supermarket in Sta.Rosa dat er niet bij de ingang van de zaak gegeten en gedronken mag worden.

Zaterdag deelden de inspectie-afdeling van het ministerie van Economische Ontwikkeling (MEO) en de politie zeven waarschuwingen en vier boetes uit. Zo constateerde het controleteam dat verschillende horecawerknemers de mondkapjes niet correct droegen.

Op vrijdag werden er vijf bonnen uitgeschreven, onder andere voor het negeren van de mondkapjesplicht en het overtreden van de sluitingstijd.  Andere geconstateerde overtredingen zijn onder meer te luide muziek en het bedienen van cliënten die niet aan een tafel zitten. Volgens de huidige coronamaatregelen moeten alle gasten zitten om de sociale afstandsregels in acht te kunnen nemen.  

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram