zaterdag 22 januari 2022 08:07
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
13 januari 2022

Het bouwcontract voor de laatste fase van het Zakitó Quick Win Plan is onlangs ondertekend door adjunct-directeur van het Curaçaose Toeristenbureau (CTB) Hugo Clarinda en directeur van MNO Vervat Curaçao Marcel Sterk. Bij de ondertekening was de minister van Economische Ontwikkeling, Ruisandro Cijntje (PNP), aanwezig.

In de afgelopen maanden heeft het publiek verschillende nieuwe faciliteiten zien verrijzen in het Koredor-gebied als onderdeel van het Zakitó Quick Win Plan. In deze laatste fase wordt aandacht besteed aan een aantal extra voorzieningen, zoals een barbecueplek, fietspadmarkeringen, fitnessruimtes in de open lucht, parkeervoorzieningen, een speeltuin en een korte wegverbinding naar Koredor.

Het CTB is belast met de coördinatie van het project, terwijl de financiering wordt verzorgd door MEO. Heren2 Caribbean is verantwoordelijk voor de begeleiding van de bouw. De werkzaamheden starten naar verwachting in februari en zullen ongeveer drie maanden in beslag nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram