woensdag 10 augustus 2022 03:36
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
12 januari 2022

De Curaçao International Airport heeft voor het tweede achtereenvolgende jaar de Airport Health Accreditation ontvangen. Deze veiligheidscertificering wordt uitgereikt door de Airports Council International (ACI).

Deze heraccreditatie is een belangrijke mijlpaal, zegt de directie van Curaçao Airport Partners (CAP) in een persbericht. "Vooral omdat we wereldwijd doorgaan met het bestrijden van de aanhoudende pandemie met alle gevolgen voor de luchtvaartindustrie." De organisatie zet zich in om te allen tijde een veilige werk-, reis- en bezoekervaring te garanderen.

CAP: “Het proces voor deze accreditatie is een kans om de processen continu te testen om ervoor te zorgen dat de best mogelijke praktijken van gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen worden geboden tijdens de dagelijkse activiteiten. Met de gestage toename van het vliegverkeer van en naar ons eiland, zijn we ons meer dan ooit bewust van het belang van veiligheid in deze tijden. Iedereen moet zich veilig voelen en zijn, en dat is onze eerste prioriteit", aldus CAP-directeur Norman Gómez.

De accreditatie geldt voor de komende 12 maanden en is een belangrijk meetinstrument voor de veiligheid van toeristen die het eiland bezoeken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram