zaterdag 16 september 2023 06:14
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
12 januari 2022

De eerdere ophef over bewakingshonden die aan de ketting zouden liggen, blijkt terecht. NU.cw kreeg via een anonieme lezer foto's in handen waaruit blijkt dat de honden wel degelijk aan de ketting zitten. Het ministerie van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) beweerde eerder dat de honden goed verzorgd worden.

Het parke di Palu di Mangel zal binnenkort haar deuren openen en in de tussentijd bewaakt worden door bewakingshonden. De ophef die eerder ontstond was volgens het ministerie niet terecht.

"Er is een contract afgesloten met een beveiligingsbedrijf voor de bewaking van het terrein", aldus VVRP. Het ministerie benadrukt dat het bedrijf ervoor zal zorgen dat de honden goed verzorgd worden. Aan de hand van de foto's valt te betwijfelen of dat zo is.

"Mijn hart breekt in 10.000 stukken als ik zie dat het beestje nergens heen kan en zelf geen eten en drinken kan zoeken, want hij zit gewoon vast. Wat kan ik doen of wie kan helpen?", aldus de anonieme lezer.

-- Advertentie --

3 comments on “Bewakingshonden mangrovepark toch aan de ketting”

  1. Ik heb deze honden gezien en gemeld. Eentje is zo dun dat'ie, als er geen ketting was, gewoon door de tralies van de poort zou kunnen wandelen. Bovendien zijn ze doodsbang en hebben geen toegang tot shelter of zoiets als water en voer. Elk 'bewakingsbedrijf' dat hiermee iets denkt te bewaken is een joke en degene die ze ingeschakeld heeft een opgelichte gek. Increibel!

  2. Die dieren zijn doodsbang en uitgemergeld. Elk 'bewakingsbedrijf''dat hiermee ook maar iets meent te bewaken is een joke en degene die zoiets inhuurt slecht geïnformeerd of ongeïnteresseerd. Increibel!

magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram