woensdag 31 mei 2023 06:53
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
12 januari 2022

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft Banco di Caribe haar openingstijden aangepast. Bezoekers die toch naar de bank komen, moeten fysieke afstand houden en zich houden aan instructies van de beveiliging. Het filiaal in Sambil wordt tot nader order gesloten, zo maakt de bank bekend.

Het hoofdkantoor van Banco di Caribe in Saliña en filialen in Otrobanda en Sta. Maria zijn van 08.00 tot 12.00 uur geopend. De filialen in Saliña, Otrobanda en Sta. Maria zijn alleen geopend voor kassadiensten en voor het ophalen van bankpassen en tokens voor BdC Online.

Klanten die persoonlijke begeleiding nodig hebben, kunnen contact opnemen met de bank.

Verder roept de bank haar klanten op zoveel mogelijk gebruik te maken van haar digitale alternatieven om bancaire zaken af te handelen. "Dit is namelijk makkelijk en sneller en kan gedaan worden vanuit het gemak van je eigen huis", aldus de bank in een verklaring.

Banco di Caribe benadrukt dat de coronamaatregelen in alle filialen van kracht zijn en blijven. Bezoekers wordt om medewerking gevraagd bij het behouden van fysieke afstand en bij het volgen van additionele instructies van het beveiligingskorps. "Bezoek de bank niet als dit niet hoogst noodzakelijk is", zegt de bank.

Ook wordt om geduld gevraagd aangezien het proces bij de bank langer dan normaal kan duren door de maatregelen. Zo wordt per keer slechts een beperkt aantal klanten tegelijkertijd tot de bank toegelaten.

Banco di Caribe vraagt iedereen goed voor zichzelf te zorgen, de sociale verantwoordelijkheid te nemen en de instructies van de officiële autoriteiten op te volgen.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram