zaterdag 15 januari 2022 07:09
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
12 januari 2022

Hato International Airport verwelkomde maandag 10 januari zijn allereerste A220 vliegtuig. Dit is de nieuwste aanwinst in de Airbus familie en een ultramodern vliegtuig, geëxploiteerd door Air Canada.

Het vliegtuig werd afgehandeld door het personeel van Antilles Aerospace. De A220 Airbus is het kleinste toestel in de Airbus vloot, met plaats voor 100 tot 150 passagiers. Ondanks het beperkte formaat heeft het toestel een groot vliegbereik: non-stop vluchten van West-Europa naar de oostkust van de Verenigde Staten en viceversa behoren tot de mogelijkheden.

Air Canada heeft haar vluchten naar Curaçao afgelopen november hervat, maar heeft kortgeleden aangekondigd dat zij haar vluchten vanaf februari weer zal opschorten, vanwege de toename van het aantal coronabesmettingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram