donderdag 18 augustus 2022 03:55
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
11 januari 2022

Het overheidspersoneel van Curaçao heeft afgelopen zaterdag hun boosterprik kunnen halen in de sporthal bij marinebasis Parera. Door een samenwerking tussen de lokale GGD en Defensie in het Caribisch gebied werden er zoveel mogelijk medewerkers voorzien van een vaccinatie.

Eerder werd het SDK stadion geopend als tweede priklocatie voor de booster tegen Covid-19. De overheid wil dat zo veel mogelijk mensen in een korte tijd de prik kunnen halen. Tot nu toe zijn er 28.300 boosterprikken gezet op Curaçao.

Het vaccinatieproject op de marinebasis verliep zaterdag voorspoedig. Het ondersteunen van de civiele autoriteiten is één van de grondwettelijke taken van Defensie in het Caribisch gebied.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram