vrijdag 21 januari 2022 17:31
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
11 januari 2022

Op Bonaire en Curaçao hebben dinsdag verschillende huiszoekingen plaatsgevonden door het KPCN onder leiding van het Openbaar Ministerie BES (OM BES). Al lange tijd is er een Facebook-pagina actief waar bedreigende en opruiende berichten worden gedeeld.

Onder het alias ‘Wim van Huizen’ bedreigde de gebruiker onder andere de gezaghebber van Bonaire Edison Rijna en andere overheidsfunctionarissen. Hiervan is aangifte gedaan.

Tijdens de huiszoeking op Bonaire is één vrouw aangehouden. Op Curaçao is een huis en een bedrijfspand doorzocht door de politie en het RST. Op beide eilanden zijn gegevensdragers in beslag genomen. Op Curaçao zijn nog geen aanhoudingen verricht. Er wordt verder onderzoek gedaan naar de zaak.

Beeld: Live 99 fm

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram