donderdag 18 augustus 2022 03:09
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
11 januari 2022

Een huis in de Kaya Sentebibu is gisteren volledig verwoest door brand. De brandweer heeft de bewoner heelhuids uit de brandende woning kunnen halen. De man was op leeftijd, aldus de politie in een persbericht.

De politiecentrale kreeg rond 17.33 uur een melding van de vuurzee in de wijk Seru Lora. Direct rukten de politie en de brandweer uit. De brandweer heeft de brand kunnen blussen, maar de woning is onbewoonbaar verklaard.

Het onderzoek naar de oorzaak van de brand is in volle gang.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram