zaterdag 15 januari 2022 06:24
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
11 januari 2022

De eerste lichting van de 500 werknemers die door luxeresort Sandals Royal Curaçao zijn aangenomen, is gisteren naar Jamaica vertrokken. Daar worden de nieuwe werknemers intern opgeleid.

Minister van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn (Soaw), Ruthmilda Larmonie-Cecilia (PNP), nam gisteren op luchthaven Hato afscheid van de beoogde hotelwerknemers. Larmonie-Cecilia is blij dat 500 Curaçaoënaars deel worden van de 'Sandals familie'. De Jamaicaanse hotelketen heeft resorts op verschillende eilanden in het Caribische gebied, waaronder op Jamaica, Antigua en Bahamas.

Larmonie-Cecilia wenste de deelnemers succes en adviseerde hen om zo veel mogelijk uit deze kans te halen. De minister citeerde de Amerikaanse motivational spreker Denis Waitley  “Success is almost totally dependent upon drive and persistence. The extra energy required to make another effort or try another approach is the secret of winning.”

Sandals Royal Curaçao ontvangt op 14 april zijn eerste gasten. Het all-inclusive resort in het voormalige Santa Barbara Resort heeft 351 luxe kamers en suites. Er komen twee nieuwe signature suite categorieën, de Awa Seaside Butler Bungalows en de Kurason Island Poolside Butler Bungalows, met Tranquility Soaking Tubs, privézwembaden en butlerservice. Gasten van deze super-de-luxe suites mogen het eiland verkennen in een Mini Cooper. Deze krijgen ze gratis tot hun beschikking. Het hotel richt zich op koppels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram