zondag 23 januari 2022 16:53
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
10 januari 2022

Er ontstond zondag grote drukte bij de Fuikbaai ondanks de aangekondigde coronamaatregelen van de overheid. In de baai werden bootfeesten gegeven met harde muziek. De politie kondigde een waarschuwing af.

Op sociale media circuleren beelden van een overvolle Fuikbaai waar mensen dicht op elkaar staan te feesten. “De regels die door de regering zijn genomen om het aantal besmettingen terug te dringen, gelden ook op zee”, benadrukt het Korps Politie Curaçao (KPC).

Het is niet toegestaan om met boten bij elkaar te komen of aan te meren bij een pier. Daarnaast mag slechts de helft van het gebruikelijke aantal passagiers aan boord zijn en is alleen achtergrondmuziek toegestaan. De politie roept iedereen op om verantwoordelijkheid te nemen en zich aan de maatregelen te houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram