zondag 23 januari 2022 18:27
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
10 januari 2022

Drie gedetineerden in de Sentro di Detenshon i Korekshon Korsou (SDKK) gevangenis zijn positief getest op Covid-19. Dat meldt de gevangenisdirectie zaterdag. Er zou inmiddels een vierde persoon besmet zijn geraakt met het virus.

De directie heeft onmiddellijk maatregelen genomen nadat de gevangenen positief testten. Het personeel dat rechtstreeks contact heeft gehad met de gedetineerden moest zich ook laten testen. “We blijven proberen om verdere besmettingen te voorkomen”, aldus de SDKK.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram