donderdag 18 augustus 2022 03:18
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
9 januari 2022

Er zijn zondag zes coronapatiënten opgenomen in het Curaçao Medical Center (CMC). Momenteel liggen er 26 personen in het ziekenhuis met Covid-19. Ondertussen lopen de besmettingen op richting de 9.000.

Zaterdag overleed er voor de derde dag op rij een patiënt in het CMC. Het dodental komt daarmee op 193.

In totaal werden er zondag 3.137 tests afgenomen. 749 personen testten positief op het virus, 73 daarvan raakten besmet in het buitenland. Één positieve test bleek achteraf niet te kloppen, dit is aangepast in de cijfers. 273 mensen werden genezen verklaard. Curaçao telt 8.801 actieve gevallen en kruipt richting de 9.000 besmettingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram