donderdag 18 augustus 2022 04:44
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
6 januari 2022

De politie heeft gisteren twee mannen gearresteerd die verdacht worden van het plegen van gewapende overvallen vorige maand.

Rond 5 uur ’s ochtends hebben het Arrestatieteam en het Atrakoteam een inval gedaan bij een woning in Groot Sta. Martha. Daar is de 56-jarige M.R.F. aangehouden voor een gewapend overval op enkele toeristen bij de mirador van Sta. Martha. Deze ‘atrako’ vond op 23 december plaats. Ook wordt hij verdacht van het plegen van een overval op een winkel aan de Jan Noorduynweg.

De politie heeft tijdens de inval geen noemenswaardige artikelen gevonden in de woning.

De politie heeft gisteren ook de 20-jarige K.M.A.M. opgepakt die verdacht wordt van een gewapend overval op 13 december ter hoogte van Juan Domingo bij Mahuma. De twintiger werd aangehouden in de buurt van het Stadion Ergilio Hato.

Beide mannen zitten vast in afwachting van meer onderzoek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram