zondag 23 januari 2022 11:03
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
5 januari 2022

Voetbalclub R.K.S.V. Scherpenheuvel organiseert op zondag 9 december een fondsenwerving om weer op te kunnen starten. Afgelopen weekend hebben vandalen het clubhuis geplunderd en vernield.

R.K.S.V. Scherpenheuvel bleef letterlijk met lege handen achter. Met hulp van de gemeenschap wil de voetbalclub weer aan materiaal komen. Zo zoekt de voetbalvereniging 60 voetballen. Dat zijn tien ballen per categorie U-8, U-9, U-11, U-13, U-15, U-17. Verder vraagt de club zes setjes van hesjes, kegels, zes stuks staande poppen, vier minigoals, een televisie, een grote koelbox, een cooler, een ijskast, een vriezer, een wc-pot, een wasbak, een douche en verlichting.

Ook is het mogelijk om de club financieel te steunen door een bijdrage over te maken op MCB-rekening 18949109 of om een vriend van de stichting te worden door maandelijks een bedrag te storten. Er is zondag ook een pinautomaat aanwezig voor personen die willen ‘swipen’. De fondsenwerving is van 10.00 tot 14.00 uur bij R.K.S.V. Scherpenheuvel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram