zaterdag 22 januari 2022 16:22
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
4 januari 2022

De minister van Gezondheid, Milieu en Natuur, Dorothy Pietersz-Janga (MFK) is positief getest op corona. Zij heeft dit bevestigd op haar Facebookpagina.

Pietersz-Janga schrijft dat ze officieel positief is getest op 31 december. “Samen met mijn team hebben we maatregelen genomen volgens de richtlijnen van de regering. Op dit moment zit ik in isolatie. Mijn gezondheid is stabiel en gaat langzaam vooruit”. Verder benadrukt ze dat het belangrijk is dat mensen zich aan de geldende maatregelen houden en zoveel mogelijk thuisblijven. “Zorg voor de mensen om je heen, om te voorkomen dat het virus zich verder verspreidt”, aldus Pietersz-Janga. Ze zegt ook te zullen aankondigen wanneer ze uit isolatie mag.

Pietersz-Janga kwam meerdere malen onder vuur te liggen aangezien ze nooit heeft laten weten of zij gevaccineerd is of niet. Afgelopen tijd was ze ook de grote afwezige bij persconferenties over corona. Bij de persconferentie maandag werd nogmaals duidelijk dat ze van het Covid-dossier af gehaald is. Epidemioloog Izzy Gerstenbluth was maandag eveneens niet aanwezig. Tijdens de persconferentie werd gemeld dat hij in nauw contact was geweest met iemand die positief is. Naar verluidt zou dit gaan om Pietersz-Janga.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram