dinsdag 31 januari 2023 03:08
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
4 januari 2022

Air Canada heeft besloten om vluchten naar Antigua met ingang van 31 januari 2022 op te schorten. Door deze beslissing zijn de bestemmingen Aruba, Bahama's, Bermuda, Curaçao, Grenada en St. Vincent en de Grenadines ook getroffen.

Het nieuws kwam naar buiten na een recent reisadvies van de Canadese federale regering. Zij raden Canadezen af om niet-essentiële reizen te maken.

"Hoewel het nieuws over de stopzetting van de dienstverlening door Air Canada impact zal hebben op het herstel van onze Canadese markt, is de veiligheid van reizigers een topprioriteit voor de Antigua and Barbuda Tourism Authority”, aldus CEO van de Antigua and Barbuda Tourism Authority, Colin James. Daarnaast geeft hij aan dat ze zich blijven inzetten om met hun partners samen te werken en kijken ernaar uit om Air Canada terug te verwelkomen. Dit wordt gedaan als de Canadese regelgeving het toestaat.

Beeld: Luchtvaartnieuws
-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram