zondag 23 januari 2022 05:58
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
3 januari 2022

Voetbalclub RKSV Scherpenheuvel kreeg gisteren de schrik van haar leven. Het clubhuis in Scherpenheuvel is leeggeplunderd. De vandalen lieten een ravage achter. Dat meldt RKSV Scherpenheuvel op Facebook.

De boosdoeners vernielden vier wc’s, vijf douches, zes wasbakken, vier vriezers, een koelkast, een vriezer en een televisie. Ook zijn alle elektriciteitskabels weggehaald. De dieven namen bovendien vijftien gloednieuwe lampen mee. Deze lampen zouden binnenkort op het veld geïnstalleerd worden.

Daarnaast namen de onbekenden het voetbaltenue van de jeugdselectie mee. Ook de voetbalschoenen, en verschillende materiaal zoals voetballen, minigoals en de kegels zijn ontvreemd.

De voetbalclub vermoedt dat de plunderaars het clubhuis ook in brand wilden steken. Door het hele pand hadden ze kleren verspreid en ook tussen de ramen hadden ze de licht ontvlambare kledingstukken gepropt.

RKSV vraagt de gemeenschap om mee te werken door de gestolen spullen te weigeren als die voor een prikkie worden aangeboden en de helers bij de politie te melden.

One comment on “Plunderaars richten ravage aan in voetbalclubhuis”

  1. Voor de hersenloze gasten die dit op hun geweten hebben, kan ik wel een aardige straf verzinnen: 10 jaar op water en brood en aan de ketting in een donkere vochtige kelder. Daarna nog 50 jaar elke zondagmiddag in een boevenpak het hele sportterrein van Scherpenheuvel minitieus schoonmaken, vloeren en wc's boenen.
    Dit soort tuig kan niet zwaar genoeg aangepakt worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram