zondag 23 januari 2022 05:01
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
3 januari 2022

Een 14-jarig jongetje raakte door een vuurwerkongeval gewond aan zijn hand. Over de ernst van zijn verwondingen is niets bekend. Hij is de enige patiënt die de spoedeisende hulp van het Curaçao Medical Center (CMC) tijdens de feestdagen moest behandelen voor vuurwerkongevallen.

Het CMC maakt ook niet bekend wat er precies gebeurd is en om welk vuurwerk het gaat. Het aantal patiënten dat door diverse ongelukken op de eerstehulpafdeling belandde was groter. De spoedeisende hulp moest 22 personen tussen 24 december en 1 januari behandelen, daarvan werden er 15 personen in het CMC opgenomen. De jongste patiënt die voor medische behandeling naar de spoedeisende hulp moest was 20 maanden, de oudste was 69 jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram