zaterdag 22 januari 2022 04:24
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
31 december 2021

Fundashon Ambulans Deseo Korsou (FADK) heeft donderdag opnieuw een laatste wens in vervulling gebracht. De stichting bracht een zeventigjarige man naar zijn oude werkplek bij Fort Amsterdam.

De man werkte ruim vijftig jaar geleden bij de Koninklijke Marine en was belast met de bewaking van het fort. Na het bezoek aan Fort Amsterdam is FADK samen met de man ook langs de marinekazerne Suffisant en marinebasis Parera gereden, waar zij door verschillende commandanten welkom werden geheten. 

Het is de tweede wens die FADK in korte tijd heeft uitgevoerd voor bedlegerige patiënten op Curaçao. De stichting maakt momenteel nog gebruik van een ingehuurde ambulance van het Catharina’s Care Foundation totdat zij beschikken over een eigen ambulance. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram