woensdag 8 februari 2023 07:20
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
30 december 2021

De Girobank gaat per 1 januari 2022 maandelijks administratiekosten in rekening brengen. Voor iedere betaal- en/of spaarrekening met een saldo lager dan 1.2 miljoen gulden moeten rekeninghouders tien gulden per maand betalen. 

Ondanks diverse oproepen van de bank aan haar rekeninghouders om hun rekening te sluiten, blijkt er nog steeds een aanzienlijk aantal rekeninghouders met geld op hun rekening te zijn. Girobank maakt hierdoor extra kosten om die gelden beschikbaar te houden voor depositohouders. Alle bankrekeningen zonder saldo zijn inmiddels gesloten of zullen binnenkort worden gesloten. 

Op één september werd het online betaalsysteem van de bank offline gehaald. Rekeninghouders van Girobank kunnen dagelijks terecht bij het filiaal op Janwé voor het opnemen van hun resterende saldo. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram