dinsdag 30 mei 2023 21:31
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
29 december 2021

Aruba en Nederland hebben een akkoord bereikt over de uitvoeringsagenda van het Landspakket 2022. Dit is geldig voor het eerste kwartaal van 2022. Dat schrijft de Arubaanse regering in een persbericht.

Nederlandse en Arubaanse professionals hebben diverse onderzoeken gedaan. De resultaten worden in 2022 gepubliceerd. “De implementatie van het Landspakket begint in 2022”, aldus Evelyn Wever-Croes (MEP). De premier geeft aan dat er vaste afspraken komen over de financiering van projecten.

De uitvoeringsagenda is beschikbaar gesteld aan het parlement, de adviesorganen en aan controlerende organen.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram