zaterdag 22 januari 2022 06:26
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
29 december 2021

Het aantal coronabesmettingen op Curaçao is opnieuw flink gestegen. Er werden vandaag 555 positieve tests afgenomen. Dinsdag testten 399 personen positief. Één persoon in een verzorgingstehuis overleed aan de gevolgen van het virus.

Er liggen momenteel elf coronapatiënten in het Curaçao Medical Center (CMC). Dat is één persoon minder dan de dag ervoor. Één patiënt is opgenomen op de intensive care, momenteel ontvangen acht personen intensieve zorg.

In totaal werden er 3.531 tests afgenomen. 555 personen testten positief, waarvan 45 besmettingen afkomstig waren uit het buitenland. Één positieve test bleek achteraf niet te kloppen, dit is aangepast in de cijfers. Met de 74 personen die vandaag genezen zijn verklaard komt het totaal aantal besmettingen op 2.338.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram