zondag 23 januari 2022 17:54
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
28 december 2021

Van de tien horecabedrijven die gisteren door het multidisciplinair team zijn gecontroleerd, voldeden er slechts vier aan de regels. Het team, bestaande uit vertegenwoordigers van het ministerie van Economische Ontwikkeling (MEO), het Korps Politie Curaçao (KPC) en het Vrijwilligers Korps Curaçao (VKC), deelde vijf waarschuwingen en twee boetes uit.

Een supermarktklant van Tropical Supermarkt aan de F.D. Rooseveltweg kreeg een boete omdat hij geen mondkapje droeg. Het controleteam stuurde ook klanten weg die bij de ingang van verschillende minimarkten en toko’s hun aankopen nuttigden.

Verder kreeg een groepje dat onder de boom zat een waarschuwing voor het overtreden van het samenscholingsverbod. Ook werd de eigenaar van Toko Jenny erop gewezen dat klanten geen tv mogen kijken in de winkel. Tot slot kreeg Omundo een boete omdat een werknemer geen mondkapje droeg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram