donderdag 18 augustus 2022 04:02
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
28 december 2021

De organisatie van het Tumbafestival 2022 kijkt de kat uit de boom. Hoewel het populaire carnavalsactiviteit officieel nog niet is afgelast, geeft Amak iedereen met een 'early bird-kaartje' zijn geld terug.

Hiervoor is het Curaçao Festival Center op 29 december geopend van 12.00 tot 18.00 uur. Personen die hun geld terug willen, moeten hun entreekaart bij zich hebben als aankoopbewijs. Wie geen entreekaart bij zich heeft, krijgt zijn geld niet terug, aldus Amak.

Dit wordt hoogstwaarschijnlijk het tweede jaar op rij dat het populaire Tumbafestival niet doorgaat. Tijdens het festival wordt de roadmarch van de carnavalsoptocht gekozen. Het festival werd in 2020 voor het laatst gehouden. Ray Lauffer werd toen gekroond tot Tumbakoning met 'Kòrsou T'ei Bula'.

Zoals bekend zijn hoogrisico evenementen voorlopig niet toegestaan met de uitbraak van de omikronvariant. Het festival staat gepland voor 31 januari tot en met 4 februari 2022.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram