zaterdag 22 januari 2022 11:49
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
28 december 2021

Het aantal nieuwe besmettingen per dag loopt verder op. Dinsdag werden net geen 400 nieuwe besmettingen geteld. Er werden meer dan 3000 mensen getest. De overheid lijkt zich weinig aan te trekken van de oplopende cijfers.

In maart 2021 ging Curaçao voor de tweede maal in lockdown, toen er bijna 1200 actieve gevallen waren. Dinsdag staat de teller op 1.859. Ondanks dat het totaal aantal besmettingen verder oploopt, doet de overheid niets.

Waar bij de laatste persconferentie op 22 december mensen verwachtten dat de regering strengere maatregelen zou nemen, werden enkel feesten van meer dan 100 mensen verboden. De reacties die binnenkomen op de redactie van Nu.cw wijzen erop dat de kritiek in de maatschappij toeneemt.

Vandaag werden van de 3.189 getestte mensen er 399 mensen positief getest. 51 Mensen kwamen uit isolatie.

Intussen liggen er 12 mensen in het ziekenhuis van wie 7 op de intensive care.

One comment on “Recordaantal nieuwe besmettingen, 1.859 actieve gevallen, overheid blijft stil”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram