woensdag 10 augustus 2022 03:28
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
27 december 2021

Een éénjarige baby kwam om het leven, doordat er een commode op het kind viel. Het incident vond plaats in Juan Domingo. Het nieuws van ochtendkrant Extra is nog niet bevestigd door de politie.

De ouders hebben zoals altijd hun kind in bed gelegd. Na een uur zijn ze naar de kinderkamer gegaan en zagen dat de commode op de baby terecht was gekomen. De ouders hebben het kind zelf in allerijl naar het Curaçao Medical Center (CMC) gebracht. Volgens een betrouwbare bron gaf de baby al geen teken van leven meer. De artsen van CMC moesten het moeilijke nieuws brengen niets meer voor het kind te kunnen doen.

Volgens de Extra heeft bij dit gezin al eerder zo’n zelfde situatie plaatsgevonden. Toen is het kind uit de box geklommen en is op de commode gaan staan. Volgens getuigen heeft de situatie heel veel impact gehad op de betrokkenen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram