donderdag 18 augustus 2022 03:43
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
27 december 2021

Julian Lopez Ramirez is op 23 december herbenoemd als lid van de Raad van Commissarissen (RvC) van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS). Lopez Ramirez legde de eed af ten overstaan van waarnemend gouverneur Michelle Russel-Capriles.

De belastingrechtdeskundige is het enige RvC-lid dat onder het voormalige kabinet-Rhuggenaath is benoemd, die mocht aanblijven. Minister van Financiën Javier Silvania (MFK) heeft eerder dit jaar de termijn van oud-president-commissaris Etienne Ys en leden Jeanette Hagen en Jean Francisca niet verlengd.  

De huidige raad van de CBCS bestaat verder uit: Miroslava Wedervoort, Patrick Newton, Ahmed Bell, Ajamu Baly en Jason Jermaine Rogers. Volgens de website van de CBCS is de functie van voorzitter nog vacant. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram