zondag 4 juni 2023 00:55
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
27 december 2021

Een uitgaansgelegenheid in het centrum op Bonaire werd eerste kerstdag gesloten door de politie. De gelegenheid hield zich niet aan de geldende maatregelen die er zijn omtrent Covid. Op de locatie was een artiest aan het optreden.

De politie werd geïnformeerd over het optreden. Naar aanleiding hiervan werd de eigenaresse van de gelegenheid al eerder op de avond gewaarschuwd. Hierbij benadrukte de politie nogmaals de geldige coronamaatregelen. Zo mogen er bij evenementen in een binnenruimte niet meer dan honderd personen aanwezig zijn, mag er bij evenementen niet gedanst of gezongen worden en moet er 1,5 meter afstand worden gehouden.

Bij de uitgaansgelegenheid werd gezongen, gedanst en geen 1,5 meter afstand in acht genomen. Daarnaast waren er ruim tweehonderd personen aanwezig die betaald hadden voor het optreden. De locatie werd per direct gesloten en de eigenaresse kreeg een proces-verbaal.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram