donderdag 30 maart 2023 16:12
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
27 december 2021

Het kerstweekend kent een flinke toename van het aantal coronagevallen op Curaçao. Er kwamen de afgelopen twee dagen 367 nieuwe corona gevallen bij. Aan het eind van het weekend waren er in totaal 1331 actieve gevallen op het eiland.

Op 24 december waren er in totaal 964 besmettingen. Op Eerste Kerstdag zijn er 231 nieuwe gevallen bijgekomen. Hierdoor steeg het aantal naar 1195 besmettingen.

Er kwamen nog eens 136 nieuwe positieve gevallen bij op Tweede Kerstdag. Hierdoor kwam het totaal aantal coronabesmettingen op het eiland op 1331 gevallen. De afgelopen week is het aantal besmettingen op het eiland flink toegenomen. Op 22 december stond het totaal aantal actieve besmettingen nog onder de vijfhonderd.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram