zaterdag 22 januari 2022 12:56
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
24 december 2021

Bugs Bunny Restaurant aan de Dr. J. Caprilesweg heeft gisteren een waarschuwing gekregen van het multidisciplinair team dat controles uitvoert bij bedrijven. Het volume van de geluidsinstallatie stond te hard. Daarmee overschreed het restaurant de maatregelen die gelden in horecazaken.

In totaal voerde het team dat bestond uit inspecteurs van het ministerie van Economische Ontwikkeling (MEO) en het Korps Politie Curaçao (KPC) 17 controles uit. Alle horecaondernemingen hielden zich, op Bugs Bunny na, aan de regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram