vrijdag 21 januari 2022 18:39
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
24 december 2021

Het SDK stadion wordt geopend als tweede priklocatie voor de booster tegen Covid-19. Zondag 26 december zullen de eerste prikken gezet worden in het stadion.

De overheid wil dat zo veel mogelijk mensen in een korte tijd de boosterprik kunnen halen. Vandaag komt er een grote lading van 60.000 vaccins aan op Hato Airport vanuit Nederland. “Vanaf zondag kan er iedere dag geprikt worden”, stelt immunoloog Ashley Duits. Voorheen konden mensen slechts op drie dagen in de week terecht voor een vaccinatie.

Vandaag werd er in het SDK stadion een dry run georganiseerd. Alle medewerkers volgen een training zodat zondag de eerste prikken gezet kunnen worden in het stadion. Duits benadrukt dat de mensen die al een afspraak hebben gemaakt voorrang hebben bij de procedure.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram