donderdag 18 augustus 2022 03:46
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
24 december 2021

De regering van Curaçao hoopt dat de gestrande Venezolanen dit weekend naar hun land van herkomst kunnen terugkeren. Venezuela gaf deze week geen toestemming voor de repatriëringsvluchten naar Caracas. Ongeveer 300 Venezolanen zijn hiervan de dupe geworden.

Via diplomatieke kanalen, waaronder de Nederlandse ambassade in Caracas, wordt er naar oplossingen gezocht.

Volgens de Venezolaanse consul op Curaçao heeft Venezuela vanwege de opkomende omikronvariant besloten om nieuwe eisen in te stellen voor chartervluchten. Deze nieuwe eisen zijn nog niet officieel afgekondigd. De consul-generaal van het Zuid-Amerikaanse land heeft de Curaçaose regering beloofd de gedupeerden bij te staan. Ook zal het consulaat de passagiers informeren over de nieuwe ontwikkelingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram