zondag 16 januari 2022 18:14
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
23 december 2021

De verkeerslichten ter hoogte van het Rijkseenheidmonument aan de Schottegatweg Zuid zijn weer in bedrijf. Dat meldt het Uitvoeringsorgaan Openbare Werken (OW) in een persbericht.

Door een storing waren de lichten op het drukke verkeerspunt buiten bedrijf. De onderdelen in de defecte verkeersregelautomaat waren niet op voorraad. Het ministerie van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) heeft daarom gebruikgemaakt van de onderdelen van de verkeerslichten ter hoogte van Post 5.

Dit is een tijdelijke oplossing om de onveilige verkeerssituatie bij de kruising van de Schottegatweg Zuid/Fokkerweg te verlichten. Hierdoor zijn de stoplichten bij Post 5 nu buiten werking zijn. Verkeersgebruikers wordt gevraagd hier rekening mee te houden.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram