woensdag 10 augustus 2022 04:00
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
23 december 2021

Vijf lokale rockbands geven op zaterdag 12 maart een Heart Rock Concert met als doel om fondsen te werven voor de Curaçaose Hartstichting. Met behulp van sponsoren en vrijwilligers hoopt de organisatie een mooi bedrag op te halen voor de stichting.

De Hartstichting is in 1988 opgericht en organiseert informatieve bijeenkomsten en cursussen om leven met een gezond hart te promoten. De stichting wordt draaiende gehouden dankzij vrijwilligers en professionele krachten met behulp van donateurs en sponsoren.

Vooralsnog hebben vijf lokale rockbands zich aangemeld om op te treden tijdens het concert waaronder The Stray Cats en Cross Town Traffic. De opbrengst van de fundraising zal geheel ten goede komen van de Hartstichting. De organisatie benadrukt rekening te houden met de coronamaatregelen die op dat moment gelden en dat de plannen onder voorbehoud zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram