donderdag 18 augustus 2022 03:41
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
23 december 2021

Aqualectra gaat strikter optreden tegen klanten die hun rekeningen niet betalen. Het nutsbedrijf roept wanbetalers voor een laatste keer op om zich te melden en een betalingsregeling te treffen. 

Het aantal openstaande rekeningen loopt flink op en operationele kosten dreigen in gevaar te komen, schrijft het energiebedrijf in een verklaring. Aqualectra is tijdens de eerste lockdown gestopt met het afsluiten van klanten.

Ook daarna werd er rekening gehouden met de financiële situatie van mensen en bedrijven die hun rekeningen niet betaalden. Zo is het mogelijk om een verzoek in te dienen voor een betalingsregeling door een formulier in te vullen op de website. 

Voor klanten die desondanks de mogelijkheden weigeren iets te doen aan de betaalachterstanden zal Aqualectra strenge maatregelen treffen. In het ergste geval betekent dat niet alleen de start van een incassoprocedure, maar wordt ook de elektriciteit afgesloten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram