zondag 16 januari 2022 18:09
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
21 december 2021

De Churandy Martina Stichting heeft een cheque ter waarde van 7.600 gulden in ontvangst mogen nemen van de winnaars van het Spigt Dutch Caribbean Open 2021 toernooi. Het advocatenkantoor van Spigt kondigde aan om honderd gulden per deelnemer te doneren aan een goed doel naar keuze van het winnende team.

Tijdens het toernooi streden 76 spelers in teams van vier op Blue Bay Golf & Beach Resort om de trofee. Het team van Optique Ana won voor de derde keer de titel. The Wine Factory kwam slechts drie schoten te kort om het winnende team te verslaan. De derde plek ging naar het team van Candybox.

De cheque wordt geschonken aan de Churandy Martina stichting. Een nieuwe stichting die in het leven is geroepen om gelijke kansen te creëren. Martina was zelf ook een van de deelnemers van het toernooi en bedankt het team van Optique Ana voor hun keuze.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram