zaterdag 22 januari 2022 13:56
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
21 december 2021

Tijdens de actie Ieder Kind Een Kerstcadeau heeft Dolfijn FM in samenwerking met Rotaract en Children’s Museum Curaçao maar liefst 5.147 cadeaus ingezameld. Van woensdag acht december tot woensdag vijftien december konden er cadeaus worden binnengebracht bij de studio van het radiostation op de Mambo Beach Boulevard.

De cadeaus gaan naar kinderen die anders misschien geen cadeau hadden gekregen met kerst. In totaal zijn 72 organisaties voorzien van cadeaus, waaronder scholen, kinderdagverblijven en kindertehuizen.

Kristy Senior van Rotaract kijkt met een goed gevoel terug op de actie. De organisatie is nog altijd bezig met het samenstellen van de pakketten. “Dit is alleen maar goed, want dat betekent dat we weer heel veel pakketjes hebben binnengekregen.” Ook het Children’s Museum heeft cadeaus verzameld en is blij met de opkomst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram