donderdag 18 augustus 2022 02:50
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
21 december 2021

De politie heeft maandag een derde verdachte aangehouden vanwege betrokkenheid bij de drugsroof uit het politiebureau Rio Canario. Eerder deze maand werden er ook al twee aanhoudingen verricht in de zaak.

In 2018 werd zeshonderd kilo in beslag genomen cocaïne gestolen uit het politiebureau. Twee mannen werden een jaar later aangehouden, maar ook weer vrijgelaten. Het Openbaar Ministerie wil niet zeggen of het tweetal nog steeds verdacht is en of de arrestatie van woensdag gelinkt is aan de eerdere arrestaties.

De 38-jarige man die maandag werd aangehouden wordt ervan verdacht de gestolen drugs te hebben verkocht alsook van betrokkenheid bij de feitelijke uitvoering van de diefstal.  De aanhouding volgt op twee eerdere aanhoudingen van vijftien en zestien december. De eerder aangehouden verdachten zijn inmiddels voorgeleid aan de rechter-commissaris en blijven gedetineerd in de SDKK.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram