Door: NU.cw
20 december 2021

Juliet July heeft onlangs haar nieuwe single Too Much uitgebracht. De zangeres met roots op Curaçao en Sint Maarten brengt momenteel een bezoek aan de beide eilanden.

July stond al vroeg in de schijnwerpers. Ze speelde in verschillende musicals en theaterstukken. Ook is ze te zien in enkele films en TV commercials. Na haar studie begon ze met modellenwerk. Hiervoor heeft de zangeres een aantal jaar in Zuid-Afrika en Amerika gewoond. Dit leidde uiteindelijk tot haar debuut EP Palmtrees In The Mist.

Zelf omschrijft July haar muziek als een fusie van R&B, soul en jazz met een vleugje funk. Teksten zijn belangrijk voor haar, maar het draait uiteindelijk allemaal om het overbrengen van de emoties door zowel de woorden als de melodie.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram