vrijdag 29 september 2023 17:31
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
20 december 2021

De politie heeft opnieuw een aanhouding verricht vanwege betrokkenheid bij de drugsroof uit het politiebureau Rio Canario. Afgelopen woensdag werd er ook een verdachte aangehouden door het arrestatieteam in verband met de zaak.

In 2018 werd zeshonderd kilo in beslag genomen cocaïne gestolen uit het politiebureau. Twee mannen werden een jaar later aangehouden, maar ook weer vrijgelaten. Het Openbaar Ministerie wil niet zeggen of het tweetal nog steeds verdacht is en of de arrestatie van woensdag gelinkt is aan de eerdere arrestaties.

Donderdagavond werd er opnieuw een arrestatie verricht. De 38-jarige man wordt ervan verdacht de weggenomen blokken cocaïne te hebben verhandeld. Het onderzoeksteam dat bestaat uit leden van het KPC en het RST zetten het onderzoek voort. Het OM sluit niet uit dat er meer aanhoudingen volgen. De verdachte zal vandaag worden voorgeleid aan de rechter-commissaris.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram