vrijdag 21 januari 2022 23:14
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
20 december 2021

De lokale luchtvaartmaatschappij Jetair Caribbean voert 21 december de eerste vlucht uit tussen Curaçao en de Colombiaanse stad Medellín. Het vliegtuig arriveert dinsdag om 13.00 uur op Hato.

Op Curaçao wordt het vliegtuig begroet met een watersaluut door de plaatselijke bandweer. De luchtvaartmaatschappij vliegt vanaf dinsdag 21 december tweemaal per week naar Medellín, op dinsdag en op vrijdag.

Jetair Caribbean is een commerciële luchtvaartmaatschappij op Curaçao, die lijn- en chartervluchten aanbiedt in het Caribisch gebied en Zuid-Amerika. De vliegmaatschappij wil een belangrijke speler in de regio worden. In 2019 verkreeg de maatschappij haar vergunning om met lijndiensten te kunnen starten.  Jetair heeft twee F70 aircrafts, beiden met een capaciteit van 80 stoelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram